ارائه دهنده مقالات و فایلهای آموزشی در تمامی زمینه ها

محل لوگو

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

نظرسنجی سایت

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 34
  • بازدید دیروز : 26
  • بازدید کل : 58736
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

USB Killer


 با سوزاندن پورت USB امنیت کامپیوتر را افزایش می‌دهد!

 

روش‌های مختلفی وجود دارد که به‌وسیله آن‌ها یک مهاجم می‌تواند به کام‍پیوتر شما نفوذ کند؛ بنابراین علاوه بر دیسک‌ها یا فلش‌مموری‌های ناشناس باید نگران حملات اینترنتی هم باشید. یکی از آخرین موارد سوال ‌برانگیز، کمپین‌های مردمی هستند که خود را نگران حملات از طریق پورت USB نشان می‌دهند؛ اما آیا به اندازه کافی اطمینان دارید که یک سارق می‌تواند از راه پورت USB اطلاعات شما را به سرقت ببرد و آیا سوزاندن پورت تنها راه پیشگیری از این کار است؟
ظاهرا گروهی که از USB Killer حمایت می‌کنند این طور فکر می‌کنند.
آنها در جستجوی جذب سرمایه مردمی به مقدار ۱۰ هزار دلار هستند تا وسیله‌ای را بسازند که آن را به کامپیوتر خود وصل کنید تا در واقع به آن آسیب بزنید و بدون این که مسئولیتی متوجه آن‌ها باشد به مادربرد کامپیوتر خود صدمات جبران ناپذیری وارد کنید. یک سناریو که از سوی آنها مطرح می‌شود این است:
این وسیله در خانه و محل کار مفید است؛ سارقی که وارد می‌شود و کنار کامپیوتر یک فلش مموری به ظاهر بی ضرر را می‌بیند تصمیم می‌گیرد اطلاعات موجود در کامپیوتر را سرقت کند، در حالی که این وسیله یک فلش مموری نیست و پس از اتصال به کامپیوتر، با سوزاندن پورت USB از شما و اطلاعات‌تان محافظت می‌کند.
این تئوری اشکالات زیادی دارد و نمی‌تواند زیاد مفید باشد؛ با این حال این دستگاه یک ورژن با قابلیت استفاده مفید از USB Killer است که پیش‌تر به منظور آسیب سخت افزاری و سوزاندن کامپیوتر دیگران ساخته شده بود و شما هم اگر به هر دلیلی تمایل به خرید آن دارید، می‌توانید با قیمت ۹۹ دلار آن را سفارش دهید تا در ژانویه سال آینده به شما تحویل داده شود!

USB Killer
انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴

برچسب های مهم

سیستم عامل لینوکس


سیستم عامل لینوکس

uلسیبrl

سیستم عامل لینوکس سیستم عاملی بی نظیر می باشد که بعد از ویندوز مایکروسافت رتبه دوم محبوبیت را در بین سیستم عامل ها را دارا می باشد.

سیسیتم عاملی متن باز و با اختیاراتی بینظیر که دی هیچ سیستم عمل دیگری وجود ندارد

نرم افزار های رایگان زیادی دارد وحتی لازم نیست انرا کرک کنیم چون رایگان است.

سیستم عامل به عنوان پلتفرمی مطرح است که هیچ محدودیتی در ان نیست.

اما با این حال به دلیل کم کاری برنامه نویسان نرم افزاری کاربران این نرم افزار هنوز نتوانسته اند از چند نرم افزار مطرح دنیا در لینوکس اتفاده کنند درست است که از جایگزین این نرم افزار ها استفاده می کنند و بسیار هم از ان راضی هستند ولی در این مقاله منظور ما خود این نرم افزار ها و قابلیت ها می باشد که هیچ وقت پایشان به لینوکس باز نشده است:

1-اولین این نرم افزار ها و شاید مسخره ترین انها مرورگر اینترنت اکسپلورر می باشد که

بعضی از سایت ها برای ثبت نام ویا پیگیری کار ها فقط از این مرورگر پشتیبانی میکنند

ومشکل با اضافه کردن افزونه به دیگر مرورگر ها مشکل حل نخواهد شد مثل سیستم گلستان!

البته حتی فکر کردن به این موضوع که لینوکس اینترنت اکسپلورر دارد خنده اور است.

2-دومین این قابلیت ها بازی کردن است

شاید چیز مهمی به نظر نرسد ولی بد نیست بدانیم تا الان این گیمر ها بودند که با صرف هزینه های زیاد pc ها را سر پا نگه داشته اند و شاید خیلی وقت پیش کنسول ها و لپ تاپ ها

تیشه به ریشه رایانه ها میدند. این وظیفه را در حال حاظر ویندوز بر عهده دارد و لینوکس هیچوقت جز بهترین گزینه ها برای بازی نبوده است.

3-سومین محدودیت لینوکس این است که کاربرانش هیچوقت طعم خوش ویرایش تصاویر را با فتوشاپ تجربه نکرده اند (تاکید میکنیم که منظور خود فتوشاپ است نه نرم افزار جایگزین)

4-اگر شما یک عکاس حرفه ای یا یک تدوین گر ماهر باشید بعید به نظر می رسد که به سراغ لینوکس بروید چون نرم افزاری قدرتمندی مثل ادوبی پریمر را از دست خواهید داد. وجایگزین

در حد این نرم افزار نخواهید یافت حتی نرم افزاری مثل Kdenlive نمی تواند جاگزین ادوبی پریمر شود

5-اگر شما یکی از طرفدار های اپل باشید و بر حسب اتفاق یک دیوایس مبتنی بر IOS داشته باشید و بر روی سیستم خانگی یا لپ تاپ خود لینوکس نصب کرده باشید هیچ اتفاقی بدتر از این نیست که بدانید تنها راه ورود به دیوایس ای او اس ، نرم افزاری می باشد به نام ایتیونز که خبر بتدر این که است که این نرم افزار فقط دروازه ی ویدوز و IOS می باشد و لینوکس سهمی از ان ندارد.

شاید در پاسخ اپلی کیشن File معرفی کنید ولی در حالی که می‌توانید آیپد خود را به سیستمی لینوکسی متصل کرده و از طریق فایل منیجرهایی مانند اپلیکیشن Files به محتوای آن دسترسی پیدا کنید، نمی‌توانید هیچ محتوایی را به آیپد منتقل کنید. iOS سیستم لینوکس را پیدا و شناسایی نخواهد کرد و قادر به دسترسی به محتوای آن نخواهید بود. نمی‌توانید فایل‌ها را به سادگی به دستگاه‌های مبتنی بر iOS کپی کرده و از آن‌ها استفاده کنید.

6- خلاصه عرض میکنیم لینوکس تا الان علی رغم وعده مهندسان گوگل هیچ وقت گوگل درایو را تجربه نکرده اند.

گرچه کلاینت‌های ثالثی مثل inSync وجود دارند، اما تنها موجب هزینه‌ی اضافی خواهند شد.

7- به لطف گوگل کروم، کاربران لینوکس می توانند از نتفلیکس بر روی لینوکس هم لذت ببرند اما از سرویسی مثل HBO Now بی نصیب هستند و تا مدتی قبل هم نمی توانستند

بدون ترفند از سرویس Amazon Prime استفاده کنند.

کاربران لینوکس برای استفاده از این قابلیت باید به ویندوز یا مک او اس کوچ کنند.

سیستم عامل لینوکس
انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴

چاپ آپار هنری سه بعدی برای نابینایان


یک شرکت چاپ تصاویر سه‌بعدی در نیویورک قصد دارد با استفاده از فرآیندی که نقاشی‌ها، طراحی‌ها و عکس‌ها را به هنرهای زیبای چاپی سه‌بعدی قابل لمس تبدیل می‌کند، جهان دو بعدی هنر را در دسترس نابینایان قرار دهد.

فرآیند چاپ سه‌بعدی لمسی شرکت 3Dphotoworks که با همکاری فدراسیون ملی نابینایان توسعه یافته، از آثار عصبی دکتر پل باخ وای ریتا، دانشمند علوم اعصاب دانشگاه ویسکانسین مدیسون الهام گرفته شده بود. با توجه به تحقیقات باخ وای ریتا، مغز انسان می‌تواند اطلاعات لامسه‌ای را که از تماس نوک انگشتان به دست آمده مانند اطلاعاتی که از طریق بینایی به دست می‌آید، پردازش کند. این بدان معنی است که یک فرد نابینا می‌تواند انگشتان خود را بر روی اثر هنری چاپی لمسی بکشد و همانند یک انسان دارای قوه بینایی عادی، تصویر ذهنی آن را در مغز خود ایجاد کند.


به منظور بهبود این آزمایش، حسگرهایی در میان تصویر چاپی قرار داده شده‌اند که در هنگام لمس اثر هنری، صدایی را منتشر کرده و به کاربر می‌گوید در آن بخش از نقاشی چه چیزی نمایش داده می‌شود. سازندگان هفت سال برای توسعه فرآیند چاپ سه‌بعدی لمسی اثر هنری و دو سال دیگر برای تحقیق و کارآزمایی تک به تک با داوطلبان نابینا یا کم بینا وقت صرف کردند. این فرآیند قادر به ایجاد هنر دگرگون شده در اندازه های بزرگ 60 × 120 اینچ است.

 

اخبار,اخبار علمی,چاپ تصاویر سه‌بعدی

چاپ سه بعدی آثار هنری

 

جان اولسون، موسس شرکت 3Dphotoworks اظهار کرد: هدف ما در دسترس قرار دادن بزرگترین تصاویر و نقاشی‌های جهان در هر موزه، مرکز علمی و نهاد فرهنگی برای نابینایان است که ابتدا در آمریکا و پس از آن در جاهای دیگر، صورت خواهد گرفت. این شرکت با هدف افزایش بودجه خود به 500 هزار دلار به راه‌اندازی یک کمپین در سایت منبع‌یابی کیک‌استارتر پرداخته است. اگر این هدف محقق شود، این بودجه برای ارتقا قابلیت‌های کارکنان، فناوری و تولید این شرکت استفاده خواهد شد.

چاپ آپار هنری سه بعدی برای نابینایان
انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴

آغاز مبارزه گوگل


گوگل
گوگل را همه در دنیای فناوری اطلاعات می‌شناسند اما به گزارش همشهری آنلاین این شرکت حالابا همکاری انجمن قلب آمریکا قصد آغاز پروژه‌ای ۵۰ میلیون دلاری برای یافتن راهکارهای جدید مقابله با بیماری‌های قلبی را دارد. فعلی منتفی شد.

شركت گوگل توجه خود را به سوي قلب انسان‌ها متمايل كرده‌است. گروه علوم زيستي گوگل كه محصول جانبي پيوستن گوگل به شركت آلفابت بوده‌است، با همكاري انجمن قلب آمريكا پروژه‌اي 50 ميليون دلاري را براي مقابله با بيماري‌هاي قلبي آغاز خواهد‌كرد. سهم 25 ميليون دلاري انجمن قلب آمريكا بزرگترين سرمايه‌گذاري روي يك پروژه در طول تاريخ اين انجمن بوده‌است.

بيماري‌هاي قلبي اصلي‌ترين قاتل انسان‌ها در جهان به شمار مي‌روند، مشكلي كه به گفته اندي كنراد مدير اجرايي گروه علوم زيستي گوگل، آماده نوآوري‌هاي جديد و تفكر غيرمعمول و شورشي است و به كمي تحول نياز دارد.

علاوه بر پشتيباني مالي، گوگل از ابزارهاي فناورانه‌اي مانند حسگرهاي كنترل كننده سلامت انسان نيز در اين پروژه بهره خواهد‌برد. كنراد مي‌گويد گوگل به دنبال درمان است،‌اگرچه هيچ تضميني براي موفقيت اين پروژه وجود ندارد اما مي‌توان براي رسيدن به موفقيت تلاش كرد.

با انتخاب مدير پروژه‌اي متفاوت كه متناسب با مهارت‌ها و ايده‌هايش مي‌تواند يك متخصص قلب، يك پرستار، و يا يك نوجوان از اهالي ويسكنزين باشد براي اين پروژه، زمينه انجام مطالعات به شكلي متفاوت فراهم خواهد‌شد. به گفته رابرت هارينگتون رئيس دانشگده پزشكي دانشگاه هاروارد و عضو هيات مديره انجمن قلب آمريكا، مطالعات سنتي تنها موجب بهبود تدريجي روند درمان بيماري‌هاي قلبي شده‌اند، اما آنچه ما به دنبال آن هستيم، انجام كاري انقلابي است.

آغاز مبارزه گوگل
انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما